Nettbutikk

Nå som det har vært mye fokus på netthandel har FastForward engasjert flere ressurser for å kunne levere nettbutikker.

Hele konseptet er at vi har utviklet en 90% ferdig pakke som gjør at vi kan levere på meget kort tid til meget hyggelige priser. I pakken er også en mal for selve gjennomføringen slik at det ikke er noen tvil om hva som skal skje først og sist, og hvem som utfører.

Les mer

REKLAMEVIDEO

Vi produserer reklamevideoer til mange forskjellige formål. Mange er ikke klar over hvor virkningsfult dette kan være om kombinasjonen av kvalitet og publiseringskanaler er korrekt.

Spør oss om en uforpliktende pris på din neste video, og vi skal gi deg noen gode råd om hvordan du kan nå ut til flest mulig uten å bruke av julebordsbudsjettet.

Les mer

WordPress

Vi lager nettsider. De aller fleste er basert på WordPress, som er verdens mest brukte publiseringsverktøy. Det er basert på åpen kildekode som gjør at det er et hav av utvidelser man kan velge mellom til akkurat ditt prosjekt. 

Kunsten er å forstå hva du som kunde ønsker og bør ha på din nettside, og vite hvordan det løses på raskest og best mulig måte.

Les mer

Velkommen TIL FASTFORWARD

Trenger din bedrift en løsningsarkitekt? Are Skurdal har lang erfaring innen ERP, logistikk, retail, netthandel, integrasjoner og mye annet.

Han har 15 års erfaring fra konsulentbransjen og har bred erfaring. Ta kontakt for en prat.

Les mer

Tilbakemeldinger

UTMERKET
3 anmeldelser
Sykkologen Anders Mathiesen
Sykkologen Anders Mathiesen
2022-01-12
Enormt fornøyd med tjenesten til FastForward. Meget god kunnskap og med en kreativ tilnærmelse til oppgaven. Gode forslag til løsninger, god tålmodighet og kjapp respons . Opplever det som veldig mye for pengene. Kan ikke få anbefalt nok.
Sidsel Madshus
Sidsel Madshus
2022-01-12
Superrask og meget god pris. Vi fikk opp nettbutikk og nettside med rekordfart og alt har fungert siden. Lynrask service om noe må fikses. Vi er på 3dje året med Fastforward og har ingen planer om å bytte. Anbefales☺️ 👍🏻
Rein Denstad
Rein Denstad
2021-12-02
Profesjonell og dyktig på sitt fagfelt!

KONTAKT OSS