Installere Klarna betalingsmåte

Jeg hadde en aha opplevelse her om dagen. Da hadde jeg to kunder som begge hadde bestilt Klarna som betalings-løsning til sin nettbutikk (Woocommerce).

Klarna Checkout er en løsning jeg selv liker godt og som jeg anbefaler til de som spør om hva man bør ha.

Det som forvirret meg denne gangen var at jeg ikke fikk kodene som jeg hentet ut hos Klarna til å fungere. Jeg fikk en feilmelding i Handlekurven som sa “401 error”. Dette er tydeligvis en feilmelding som ikke er veldig spesifik og jeg fant ikke feilen med det første. Etter et par timers søk på nettet var jeg like langt…
Så hadde jeg et lyst øyeblikk og jeg forsto hva jeg hadde dummet meg ut på. Klarna tilbyr to forskjellige produkter:

Klarna Payments

Klarna Checkout

Jeg hadde tatt det for gitt at mine kunder hadde bestilt Klarna Checkout, men det stemte jo ikke. Det var ikke enkelt å se der jeg genererte kodene hos Klarna hva disse kodene skulle benyttes til. Så jeg avinstallerte Klarna Checkout og installerte Klarna Payment. Og VIPPS fungerte dette som det skal.

Legg igjen en kommentar